Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Gemullehoekenweg 39 in Oisterwijk 5061 MB

Gemullehoekenweg 39

5061 MB Oisterwijk
Huurprijs € 750,- p.m. Verhuurd

Omschrijving

Object:

Voor verhuur aangeboden ruim 80 m2 (tot maximaal 300 m2 beschikbaar) winkelruimte en of kantoorruimte gelegen aan de drukke doorgaande weg zijnde de Gemullehoekenweg 39 in het centrum van Oisterwijk. Zoekt u veel ruimte met een uitstekende bereikbaarheid tegen een aantrekkelijke huurprijs dan maken wij graag met u een afspraak om de mogelijkheden op deze interessante locatie...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 80 m² In units vanaf 80 m²
Lees meer

Omschrijving

Object:

Voor verhuur aangeboden ruim 80 m2 (tot maximaal 300 m2 beschikbaar) winkelruimte en of kantoorruimte gelegen aan de drukke doorgaande weg zijnde de Gemullehoekenweg 39 in het centrum van Oisterwijk. Zoekt u veel ruimte met een uitstekende bereikbaarheid tegen een aantrekkelijke huurprijs dan maken wij graag met u een afspraak om de mogelijkheden op deze interessante locatie te bekijken.

Ligging:

Het centrum Oisterwijk wordt gekenmerkt door een prettige mix van winkels, horeca, wonen & werken. De volgende zaken zijn o.a. gevestigd in het centrum van Oisterwijk: Pauw, Sissy Boy, Mayke schoenen, Rituals, ICI Paris, Moor wining & dining, restaurant De Swaen, hit MKB en vele andere hoogwaardige landelijke en regionale spelers.

Indeling:

Het is momenteel ingedeeld als zijnde een cellenkantoor met een receptiebalie. Verhuurder is bereid mee te denken om de huidige indeling indien gewenst te wijzigen, hetgeen is natuurlijk afhankelijk van de overeen te komen huurtermijn, huurprijs en de te realiseren plannen.

Parkeren:

In het centrum van Oisterwijk kan men overal (betaald) parkeren.

Bestemming:

Centrum Oisterwijk (gemengd), voor uitgebreide informatie omtrent de bestemming kunt u www.ruimtelijkeplannen.nl raadplegen.

Huurprijs:

De huurprijs bedraagt Euro 9.000,- excl. B.T.W. per jaar.

Huurtermijn:

In overleg.

Beschikbaarheid:

Per direct beschikbaar.

Voorbehoud:

Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend bestemd voor geadresseerde. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig.
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 750,- per maand Aanvaarding direct BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1960 Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 80 m² Verkoopoppervlakte 80 m² Frontbreedte 600 cm Diversen In units vanaf 80 m² Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen redelijk Onderhoud buiten goed
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
80 m²
In units vanaf
80 m²
Verkoop vloeroppervlakte
80 m²
Frontbreedte
600 cm
Publieksgerichte dienstverlening
Ja
Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Route van naar Gemullehoekenweg 39, 5061 MB Oisterwijk

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.