Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Nicolaas Van Eschstraat 28 in Oisterwijk 5061 VT

Nicolaas van Eschstraat 28

5061 VT Oisterwijk
Vraagprijs € 295.000,- k.k. Verkocht onder voorbehoud

Omschrijving

Voormalige Gymzaal welke voor vele doeleinden geschikt gelegen op een perceel van ca. 1.640 m2.
De gymzaal ligt in het bestemmingsplan "woongebied zuid oost", waarin deze de bestemming 'maatschappelijke doeleinden' heeft. De gronden met de bestemming 'maatschappelijke doeleinden' zijn bestemd voor de uitoefening van het openbaar bestuur, de dienstverlening van overheidswege, sociale en...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Overige
Lees meer

Omschrijving

Voormalige Gymzaal welke voor vele doeleinden geschikt gelegen op een perceel van ca. 1.640 m2.
De gymzaal ligt in het bestemmingsplan "woongebied zuid oost", waarin deze de bestemming 'maatschappelijke doeleinden' heeft. De gronden met de bestemming 'maatschappelijke doeleinden' zijn bestemd voor de uitoefening van het openbaar bestuur, de dienstverlening van overheidswege, sociale en culturele doeleinden, de godsdienstuitoefening, het onderwijs, de bejaardenzorg met bijbehorende bewoning, de volksgezondheid en daarmee gelijk te stellen instellingen.

In het bestemmingsplan is het gebied, waarin de gymzaal ligt, voorts aangewezen als "Wijzigingsgebied 1". Op basis daarvan kunnen bestemmingen en bouwgrenzen voor dit gebied worden gewijzigd ten behoeve van woningen met daarbij behorende uitbouwen en bijgebouwen, kantoren, kleinschalige bedrijven en/of maatschappelijke voorzieningen, alsmede ten behoeve van bijbehorende verkeers- en groenvoorzieningen.

Indien in het kader van de verkoopprocedure toepassing dient te worden gegeven aan de wijzigingsbevoegdheid dan zal dat als voorbehoud worden opgenomen in de overeenkomst.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Willem van den Elzen van ons kantoor.
Overdracht Status Verkocht onder voorbehoud Vraagprijs € 295.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Overige Perceeloppervlakte 1640 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 0 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Locatie Woonomgeving Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen matig Onderhoud buiten matig Afstand tot snelwegafrit op 1500 m tot 2000 m Afstand tot N.S. station op 500 m tot 1000 m
Hoofdfunctie
Overige
Categorie
Praktijkruimte
Route van naar Nicolaas van Eschstraat 28, 5061 VT Oisterwijk

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.