Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Reijakker 32 in Udenhout 5071 LB

Reijakker 32

5071 LB Udenhout
Vraagprijs € 229.000,- k.k.
Verkocht

Omschrijving

In de fraaie nieuwe woonwijk “Den Bogerd” bieden wij u deze mooi gelegen hoekkavel van bijna 500m2 voor het bouwen van een vrijstaande woning. U bent vrij om uw huis naar eigen idee te ontwerpen en te realiseren. Het dient echter wel te passen binnen de bestemmingsplanvoorschriften van de gemeente (zie ruimtelijkeplannen.nl) en het beeldkwaliteitsplan. Dit maakt de uitstraling van de wijk nóg...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

In de fraaie nieuwe woonwijk “Den Bogerd” bieden wij u deze mooi gelegen hoekkavel van bijna 500m2 voor het bouwen van een vrijstaande woning. U bent vrij om uw huis naar eigen idee te ontwerpen en te realiseren. Het dient echter wel te passen binnen de bestemmingsplanvoorschriften van de gemeente (zie ruimtelijkeplannen.nl) en het beeldkwaliteitsplan. Dit maakt de uitstraling van de wijk nóg sterker.

Wij nodigen u van harte uit met ons naar de mogelijkheden te kijken. U kunt deze kavel mét en zonder bouwplan (vergunningen reeds aanwezig) kopen.
Tegen meerprijs kan de kavel worden aangeboden met een reeds goedgekeurde omgevingsvergunning voor het bouwen van een prachtige en strak vormgegeven semi bungalow, welke van alle voorzieningen op de begane grond is voorzien en daarnaast onder andere twee slaapkamers en een 2e badkamer op de verdieping. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met de makelaar. Graag vertellen wij u er meer over en indien gewenst is de koffie klaar.

De kavel is gelegen aan de rand van de nieuwe woonwijk, nabij de dorpskern van Udenhout met diverse winkelvoorzieningen en restaurants, Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen en nabij diverse uitvalswegen richting Oisterwijk, Loon op Zand en de steden Tilburg en ‘s-Hertogenbosch.


Kavel:
- perceelgrootte: ca. 488m²
- kavel is circa 18 meter breed en ruim 26 meter diep.
- het bouwvlak is circa 13 meter breed en ruim 23 meter diep.
- de kavel is op een mooie hoek in het plan gelegen.
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 229.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging In woonwijk Indeling Perceeloppervlakte 488 m² Kadasteroppervlakte 488 m² Kadastrale gegevens Gemeente Udenhout Sectie E Perceelnummer 4838 Oppervlakte 488 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar Reijakker 32, 5071 LB Udenhout

CBS Statistieken

Tabel Grafieken
2015 2016

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.