Mijn favorieten

Verkoop

Bij ElzenWinkelman hebben we alles in huis om de verkoop gemakkelijk en plezierig te maken. Uiteraard leveren wij het allerbeste resultaat. Wij zijn uw partner in het hele verkoopproces. Zo stellen wij een realistische vraagprijs voor uw huis voor en bedenken hoe wij uw woning op de beste manier in de markt kunnen zetten. Wij ondersteunen u bij de presentatie van uw huis, oplevering, overdracht en de juridische afhandeling. Stap voor stap. U kunt u op onze partnership en expertise rekenen.
 
De eerste stap bij de verkoop van uw woning is onderzoek en inventarisatie om een reële vraagprijs voor te stellen. Hierbij spelen vele factoren een rol zoals locatie en onderhoudsstatus. Het kan nodig zijn om kadastraal onderzoek, bodemonderzoek en/of een bouwtechnokeuring uit te voeren. Zo komt u, net als de koper van uw woning, niet voor onaangename verrassingen te staan.
Bij een interessante vraagprijs en een goede presentatie is de potentiële koper niet ver van huis. In gezamenlijk overleg plannen we bezichtigingen. U hoeft hierbij niet aanwezig te zijn. Wij zorgen voor een enthousiaste rondleiding en optimale en eerlijke informatie. We bespreken  met u de verkoopstrategie om zo het beste uit de onderhandeling te halen.
Als de woning is verkocht, zorgen wij voor een correcte en vlotte afhandeling, zodat de oplevering, overdracht en juridische afhandeling optimaal verlopen.

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring